Novi Sad
20.07.2010.
09:04 > 16:03
U Višem sudu porekli su da pritvorenici u zatvoru na Klisi već nekoliko dana štrajkuju glađu, i tvrde da je sve normalno.
  • ljijana

    21.07.2010 05:25
    strajk gladju
    Grof Minhauzen, to me uvek asocira na Sudstvo. Pa moze im se. Ako Predsednik Suda kaze da nema strajka, onda dragi moji ima da verujemo da nema. Ako kaze da je tamo sve u redu, onda je sve u redu. Ako kaze da ne donose olako odluke o pritvoru i presude, na osnovu svojih dugogodisnjih gledanja raznih krimi serija, onda je tako. Ne daj Boze, oni ne donose odluke licno, ili ne daj Boze na osnovu rekla-kazal. Ako predsdnica Suda kaze da se drze zakona i argumenata, onda je to tako. I stvarno ne znam, ti tamo u pritvoru, koji su krivi dok se ne dokaze suprotno, sta vise hoce. Eto, ne placaju stanarinu, ne brinu o ceni struje, vode, gasa,... dobijaju besploatno sve i oni jos odbijaju tu besplatnu hranu. Zaista su nezahvalni. Moj im je predlog, ako sledeci put imaju potrebu da budu u centru paznje,da pozovu novinare i javno se zahvale Predsednici suda, istaknu njen trud oko njihovih sudbina, njenu istrajnost i izdrzljivist u gledanju krimi serija, njeno vreme koje provodi sa rekla-kazala, a sve u cilju, da svakoga ko je dospeo u pritvor, bez izuzetka, pokriveno clanovuma i stavovima zakona, lepo i dugo smesti u neki od nasih zatvora. Pritvorenici, sram vas bilo, nezahvalnici jedni.
  • ko razume shvatice

    20.07.2010 07:46
    nevozi svako audi u pet ujutru, pa ni sud nije uvek azuran

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna